Export - Import Slachterij - Gebr Gijzels

De hoofdactiviteit van de Firma Gebroeders Gijzels is het slachten van schapen en lammeren.
image

Gebroeders Gijzels is uitgegroeid tot een modern slachtbedrijf

Lees meer

image

Het slachten van schapen is slechts 1 van de vele activiteiten

Lees meer

image

Na een lange reis wachten ruime stallen met vers stro de schapen op.

Lees meer

image

Het familiebedrijf Gebroeders Gijzels is opgericht in 1921 door Ernest Gijzels.

Lees meer

 
 
 
 

Export - Import Slachterij - Gebr Gijzels

Home

Welkom op de website van Fa Gebrs. Gijzels- Exportslachterij.

Kwaliteit en service is onze reclame....... 
 
Firma Gebr Gijzels is een uitgesproken familiebedrijf en het onderhoudt dan ook nauwe contacten met klanten en leveranciers in het binnen- en buitenland.
Exportslachterij Gijzels wordt geëxploiteerd door de gebroeders Maurice en Patrick Gijzels. 
Maurice is o.a. verantwoordelijk voor de aankoop en het selecteren van levende lammeren ten behoeve van de verkoop. Hij verzorgt de begeleiding van het slachtproces en de rangschikking van het eindproduct.
Patrick is onder meer verantwoordelijk voor de afzet/verkoop en logistiek van het geslachte product. Hij voorziet de klanten van zowel hele als geproportioneerde delen van het eindproduct. Eveneens regelt hij de aanvoer van levende
runderen; hetzij uit eigen fokkerij, hetzij via derden en de verkoop van geslachte dieren.
De echtgenote van Maurice werkt ook mee in het bedrijf; Rita is verantwoordelijk voor het secretariaat en de financiële administratie, terwijl Silvie Seuss de facturatie en overige werkzaamheden voor haar rekening neemt.
 
De hoofdactiviteit van de Firma Gebroeders Gijzels is het slachten van schapen, lammeren, geiten en runderen. Per week worden momenteel gemiddeld zo´n 700 lammeren en ongeveer 50 runderen geslacht, mede hierdoor is ons bedrijf één van de toonaangevende bedrijven in deze branche in de Benelux/EU. Deze lammeren worden voor het merendeel via jarenlange vaste relaties ingekocht. De levende runderen komen gedeeltelijk uit onze eigen fokkerij of worden door derden geleverd. Hoofdzakelijk proberen wij zoveel mogelijk tegemoet te komen aan de wensen van de klant, terwijl we altijd streven naar extra kwaliteit o.m. door de aankoop van Texelse (zuig)lammeren en Schots/UK lamsvlees en het fokken van runderen in onze eigen kwekerij, welke in de wei lopen en op stal worden afgemest.
 
Naast deze werkzaamheden worden ook o.a. de volgende nevenactiviteiten uitgevoerd:
  • de aankoop van reeds geslachte lammeren uit Schotland/UK
  • ritueel slachten
  • het slachten van struisvogels
 
Fa Gebr. GijzeIs hecht veel belang aan de constant goede kwaliteit en de versheid, met als gevolg een snelle rotatie van het vlees, waarbij flexibiliteit van cruciaal belang is.